Traian-BAsescuFostul președinte Traian Băsescu consideră că înscrierea lui Victor Ponta în alegerile prezidențiale din 2014 a fost o greșeală.
”Nu avea ce căuta în competiția prezidențială. Era prim-ministru. Cred că l-au împins cu bună intenție cei care l-au împins, că nu aveau altă variantă, doar varianta Dragnea care încă nu era foarte compromis și ar fi făcut față la fel de bine ca și Ponta”, a afirmat Băsescu, într-o emisiune B 1 tv.

În opinia sa, premierul Ponta ”a intrat cu un handicap uriaș în prezidențiale”, ca urmare a erodării imaginii sale publice.

”A considerat că trebuie să se bată cu mine doi ani și jumătate. A intrat erodat, a intrat plagiator, a intrat mincinos, a intrat cu RAFO (…) Klaus Iohannis venea ca floarea de colț din munții Sibiului”, a adăugat Traian Băsescu.

În același timp el a criticat strategia de campanie a lui Ponta, susținând că a fost greșită și subliniind că adversarul premierului a fost Iohannis nu șeful statului în funcție.

”Cine i-a învățat asta pe ei? Eu eram o umbră. Pentru ce te băteai cu umbra? Nu candidam. Ce treabă aveai cu mine?”, a adăugat Băsescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here