O doamnă din oraşul Pecica, fostă pacientă în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, la secţia Ortopedie, a ţinut să mulţumească medicilor, pentru modul în care au tratat-o atât din punct de vedere medical cât şi uman, printr-o scrisoare de mulţumire.

Menţionăm că scrisoarea se adresează medicilor din cadrul secţiei, managerul-ui unităţii spitaliceşti, doamna Mirandolina Prişcă, precum şi preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, dl. Iustin Cionca.

În cele ce urmează vă redăm textul semnat de doamna Ecaterina Turi, fostă pacientă a SCJU Arad:

„Subsemnata Turi Ecaterina, domiciliată în Pecica (…), pacientă a Spitalului Judeţean Arad – secţia Ortopedie, doresc să aduc mulţumiri pe această cale domnului doctor Ţărnău Adrian – chirurg ortoped şi doamnei dr. Paula Maxim  – anestezist, pentru profesionalismul, atenţia şi omenia de care au dat dovadă pe perioada operaţiei şi tratamentului de care am beneficiat, în spitalul dumneavoastră.

În speranţa că vom şti aprecia şi păstra aceste valori umane de un înalt profesionalism (rar se găsesc asemenea medici şi în Germania, după cum spune fiica mea care trăieşte acolo), vă asigur de întreaga mea consideraţie, Turi Ecaterina”

Apreciem cuvintele frumoase pe care ni le-a adresat; gestul  d-nei Turi Ecaterina ne face să credem în continuare, că indiferent de condiţii sau de problemele pe care le întâmpinăm în cadrului activităţii noastre, atunci când o viaţă este salvată, iar pacientul pleacă sănătos acasă, misiunea noastră a avut succes deoarece viaţa este mai presus de orice.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here