Viceprimarul Municipiului Arad, domnul Călin Bibart s-a întâlnit astăzi cu domnul Adrian Cefalan, director în cadrul Companiei Naționale de Investiții, care a venit în Arad pentru discuții privind alocarea de fonduri de la CNI pentru obiective de investiții din municipiul și județul Arad.

Unul din obiectivele importante pentru care administrația locală a solicitat fonduri este Stadionul Municipal Francisc Neuman din Arad, care va beneficia de co-finanțare de aproximativ 2,5 milioane euro din partea Companiei Naționale de Investiții. Cei doi oficiali au vizitat șantierul stadionului precum și șantierul noului bazin de polo din cartierul Subcetate, investiție realizată tot cu co-finanțare CNI. Din analiza stadiului lucrărilor executate până în prezent s-a apreciat că investițiiile se desfășoară în condiții bune, lucrările fiind în grafic.

În cadrul întâlnirii cu responsabilul CNI, domnul Călin Bibarț a ținut să aducă în discuție și solicitările locuitorilor din orașul Lipova, care sunt susținute de către reprezentanții PNL. Astfel, parlamentarii PNL arădeni vor susține alocarea în bugetul CNI de fonduri pentru finanțarea Complexului Sportiv și a spi local talului din Lipova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here