În această după-masă, fiind revoltați de faptul că din 1 noiembrie Aradul s-ar putea să rămână fără servicii de salubrizare, liberalii au inițiat o manifestație prin care au depozitat saci cu gunoi la ușa sediului Partidului Social Democrat. „Am spus azi că varianta care ar putea fi acceptată de PSD în privința problemei de colectare a deșeurilor este ca arădenii să depoziteze de acum înainte gunoaiele la sediul PSD. Tocmai din acest motiv, am hotărât să dăm noi, liberalii, startul și imboldul pentru ca locuitorii Aradului să știe că noua locație de depozitare a deșeurile este pe Bulevardul Revoluției nr 74, etaj 1-sediul PSD” a spus consilierul liberal Bogdan Boca.

Prezent la sediul PSD Arad, alături de alți cetățeni,în semn de protest față de acțiunile social democraților din ședința CLM de astăzi, Glad Varga spune că PSD-ul ar trebui să acționeze în favoarea oamenilor: „Consilierii PSD au dat încă o dată dovadă de fățărnicie votând contra intereselor cetățenilor. La îndemnul lui Mihai Fifor, senator de Dolj, au refuzat prelungirea contractului de salubritate. Domnului Fifor, fiind din Craiova, nu-i pasă că se vor aduna gunoaiele în curțile arădenilor. Consilierii PSD au preferat să facă pe plac conducerii partidului, ratând încă o data ocazia să-și îndeplinească misiunea pe care o au în Consiliul Local, aceea de a proteja și reprezenta interesele cetățenilor” a concluzionat, Glad Varga.

La această acțiune a participat și vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, care consideră că PSD-ul procedează greșit în ultimul timp și că oamenii sunt singurii care au de suferit de pe urma greșelilor PSD: „În primul rând sunt arădean și mă doare când văd că există formațiuni politice care fac rău voit cetățenilor din orașul nostru. Nu cred că în situațiile de urgență, votul consilierilor locali sau județeni trebuie să fie dat politic, influențat de șefii de partid . În acest mandat observ că PSD-ul lucrează împotriva arădenilor atât în CLM, cât și în Consiliul Județean Arad. În privința colectării deșeurilor lucrurile ar trebui să fie clare, întrucât licitația de operare a deșeurilor este în desfășurare. În ceea ce privește Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, suntem în faza de licitații, fiind printre primele 5 județe din țară care vom implementa sistemul de management integrat al deşeurilor solide” a încheiat vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here