La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat în trafic o femeie de 49 de ani care conducea un autoturism pe raza municipiului, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 26 octombrie a.c.

De asemenea, a fost depistat pe raza municipiului un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, au fost depistați în trafic, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 26 de ani, în timp ce conduceau autoturisme pe raza municipiului, respectiv pe DJ 792, în afara localității Nădab, fără a deține premise de conducere.

Au fost depistați conducând sub influența alcoolului :

Pe raza localității Nădlac au fost depistați un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și un bărbat de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe raza localității Seleuș un bărbat de 39 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cele trei cazuri s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here